Gepassioneerd – Toegewijd – Professioneel

Onze reis en missie

Maak kennis met The Green Machine en ontdek onze toewijding aan milieubewust afvalbeheer en duurzaamheid.

80%

Afvalreductie

50%

Kostenbesparing

90%

Milieuvriendelijk

60%

Tijdsefficiëntie

Ons verhaal

The Green Machine Industrial is al meer dan 50 jaar actief in Europa en is trots op het ontwerp en de productie van afvalverwijderingseenheden van de hoogste kwaliteit. Gevestigd in Nederland, werken we samen met Europese bedrijven om te voldoen aan de kwaliteitsnormen die we nastreven, zowel op het land als in de Marine & Offshore sector. Onze missie is om effectieve en handige oplossingen te bieden voor het beheer van voedselafval, wat resulteert in een schonere, efficiëntere, en duurzamere wereld.

Gepassioneerd – Betrokken – Professioneel

Onze geschiedenis

Sinds onze oprichting hebben we onze afvalbeheeroplossingen voortdurend geperfectioneerd. Met trots hebben we een revolutie teweeggebracht in de manier waarop voedselafval wordt verwerkt en afgevoerd, met als doel de negatieve impact op het milieu te verminderen.

Onze missie en visie

Missie

Onze missie is om voedselafval effectief te beheren en te verminderen, wat resulteert in een schonere en gezondere omgeving voor iedereen. We streven ernaar om de negatieve impact van voedselverspilling te minimaliseren en hernieuwbare energiebronnen te benutten.

Visie

We streven naar een wereld waarin afval niet langer als last wordt beschouwd, maar als een waardevolle hulpbron. Onze visie is om innovatieve en duurzame oplossingen te bieden voor afvalbeheer die bijdragen aan een groenere planeet.

USP’s

Dit maakt ons uniek

Efficiëntie

Onze afvalverwijderingssystemen zijn ontworpen voor snelle en gemakkelijke verwerking van voedselafval, waardoor het probleem van lekkende vuilniszakken en stinkende containers tot het verleden behoort.

Duurzaamheid

We streven naar een duurzamere toekomst door voedselafval om te zetten in hernieuwbare energiebronnen zoals biogas, wat bijdraagt aan een verminderde milieubelasting.

Milieuvriendelijk

Onze oplossingen verminderen niet alleen afval, maar dragen ook bij aan een schonere omgeving en verminderde emissies door minder afvaltransport.

Kwaliteit

We zijn trots op de hoogwaardige kwaliteit van onze producten en de lange levensduur ervan, wat resulteert in kosteneffectieve oplossingen voor onze klanten.

Innovatie

Bij The Green Machine streven we voortdurend naar innovatie in afvalbeheer, wat heeft geleid tot geavanceerde systemen die afvalverwerking efficiënter en duurzamer maken.

Bij The Green Machine zetten we ons in voor een groenere toekomst door effectieve en duurzame oplossingen te bieden voor afvalbeheer. We nodigen je uit om onze producten te ontdekken en deel uit te maken van onze missie om voedselverspilling te verminderen en het milieu te beschermen. Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze planeet.