Adres

The Green Machine Industrial
Nieuw Schoonoord 1 App. 216
6881 TV Velp, Nederland

Gepassioneerd – Toegewijd – Professioneel

Stuur uw vraag of vraag een terugbelverzoek aan

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Laten we praten

The Green Machine

Vaak gestelde vragen

The Green Machine onderscheidt zich door zijn efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Onze systemen verminderen geuroverlast, kosten voor afvalbeheer en de impact op het milieu door organisch afval te verwerken tot herbruikbare grondstoffen.
Nee, onze systemen zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De installatie is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde infrastructuur. We bieden ook volledige ondersteuning bij de installatie.
Ja, onze afvalverwerkingssystemen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. We bieden maatwerkoplossingen om aan uw eisen te voldoen.
The Green Machine is geschikt voor diverse sectoren, waaronder horeca, instellingskeukens, fruitverwerking en de Marine & Offshore-industrie. Onze systemen zijn veelzijdig en effectief in verschillende omgevingen.
Door organisch afval te verwerken tot herbruikbare grondstoffen en biogasproductie, dragen onze systemen bij aan een verminderde afvalstort en verminderen ze de uitstoot van broeikasgassen. Dit helpt uw bedrijf een milieuvriendelijk profiel op te bouwen.